Reviews

Jouw mening is erg belangrijk voor ons. We zijn dan ook erg benieuwd hoe jij onze dienstverlening beoordeelt. Indien je een momentje zou willen nemen om het formulier in te vullen dan zouden we dat erg waarderen!

Klanten over ons

Informatie op de website 8,7
Beoordeling snelle 24/7 service 9,3
Beoordeling geleverde werk 9,5
Gemiddelde beoordeling 9,1

beoordeling

  Beoordeeldeling Keradak  Diverse beoordelingen

  Daklekkage plat dak

  Tijdens een hevige bui loopt het water van ons platte dak niet zo snel weg, waardoor er een lekkage is ontstaan. Daarom heb ik maar eens contact opgenomen met de dakdekkers van Keradak. Het bleek dat het lek vrij eenvoudig was om te dichten, dus dat is meteen gedaan. Helaas hebben we er wel waterschade aan overgehouden, maar daar kan de dakdekker niets aan doen. Door zijn snelle optreden is erger voorkomen. De service was goed, de dakdekker was keurig op tijd en vakbekwaam.
  JeremyHeerhugowaardBeoordeling: 9,3

  Snel geregeld!

  Wij hebben een dakrenovatie laten uitvoeren. De dakdekker kwam bij ons langs voor een offerte en gaf heel goed advies. Hierdoor hadden we meteen een goed gevoel bij het dakdekkersbedrijf. De renovatie is inmiddels achter de rug en dat is heel prettig verlopen. Ga zo door met jullie service!
  H. WesterWageningenBeoordeling: 8,7

  Ik ben tevreden over de werkzaamheden

  Ik had een tijdje geleden een renovatie van een schouw waarvan een aantal voegen waren losgekomen. Ik vond dat mijn aanvraag snel en goed werd verwerkt en dat daarom het probleem snel werd opgelost.
  LoesKatwijkBeoordeling: 9,1

  Isolatiewerk ging goed

  Ik heb mijn plat dak laten isoleren. Ik wou het dak binnen een jaar geïsoleerd hebben en ze deden het na 3 maanden, ze wachten er niet mee. Er wordt ook goed werk geleverd en alles wordt netjes weg gewerkt. Ik ben erg blij met mijn geïsoleerde dak en daarom wil ik ze deze mensen heel erg bedanken.
  ErikNoordwijkerhoutBeoordeling: 8,9

  Dakbekleding netjes gelegd

  Ik heb een aantal maanden geleden mijn dak laten bekleden. Dit was voor mij de eerste keer dat ik mijn dak lied bekleden. Daarom was ik blij dat het zo snel geregeld is.
  SjoerdSint-OedenrodeBeoordeling: 8,5

  Snel en goed herstel

  Even geleden was mijn dak lek en er moesten een paar dakpannen vervangen worden. Daardoor moest het hersteld worden en de dakpannen vervangen en het herstel is goedgedaan en ik ben er tevreden over.
  PhelineVleutenBeoordeling: 7,6

  Beschadigde nok

  De nok van mijn huis is een tijdje geleden beschadigd. Daar moest ik wat aan doen. Het was heel erg beschadigd dus het moest vervangen worden. Maar het was netjes gedaan en de prijs viel mee. Nu hopen dat het de komende tijd niet meer gebeurt.
  AlexanderWaalreBeoordeling: 8,7

  Reparatiewerkzaamheden

  Er was een tijdje geleden een grote storm geweest daardoor was mijn nok en wat dakpannen beschadigd. Ik deed mijn offerte ze reageerde nog dezelfde dag. Ik vond dat goede service, een paar dagen later was het ook opgelost.
  BartDe MeernBeoordeling: 9,5

  Grote renovatie

  Ik heb een grote verbouwing aan het dak gedaan want ik had altijd niet aan het dak gedaan. Alles was een beetje verwaarloost. Ik dacht laat ik er maar direct een grote klus van maken. Ik liet mijn dakkapel, dakraam, dakgoot en dakpannen renoveren. Ik had gedacht dat ze er lang over zouden doen maar het was zo maar klaar. Nu hoef ik er weer even niks aan te doen : ).
  KlaasDoesburgBeoordeling: 9,1

  Nieuw dak

  Ik ben bezig met een huis voor me zelf aan het bouwen en ik had een dak nodig ik contacteerde de ze en wou weten hoe duur zo’n dak ging kosten direct van af het begin was de prijs duidelijk. Ik was een klein beetje huiverige daardoor in begin maar ben daar tevreden over. Niet op eens meer te betalen. Dat hoor je nog wel eens. Maar niks aan de hand goed werk geleverd ik ben dik tevreden.
  RaymonDrutenBeoordeling: 9,0

  Eerste huis

  Ik ben een paar weken gelden op mij zelf gaan wonen. Ik moest veel aan mijn huis doen. Ik probeerde veel zelf te doen met mijn ouders en mijn vrienden, Maar op het dak durfde niemand op. Daarom moesten we wat mensen hebben die wat klusjes op het dak moesten doen. Dat was zo geregeld ik deed mijn offerte en dezelfde dag hadden we een datum geprikt. Dan konden wij rustig aan de gang met onze eigen klusjes. Ik doe de volgende keer het gewoon weer bij dit dakdekkersbedrijf.
  LauraGroesbeekBeoordeling: 7,8

  Herstel rieten dak

  Er zaten enkele gaten in het rieten dak van mijn huis, deze moesten gedicht worden. Dat was helemaal geen probleem het was zo geregeld. Ben er blij mee.
  PeterBeuningenBeoordeling: 9,0